Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vandringspaket Gotaleden

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vandringspaket Gotaleden

 

VANDRINGSPAKETET INKLUDERAR:

Övernattning i ett av våra fina rum, incheckning från kl 15.00

2-rätters middag Fabriksdeal*
Entré till vårt Badhus med varma bubbelpooler utomhus och olika bastukoncept (värde 195:- per person).
Energigivande energibar samt smoothie
Fri tillgång till hotellets välutrustade gym
Generös frukostbuffé

 

 

Bokning
Bokningsbart 2023 fr.o.m. 2/1- 20/6. Ej bokningsbart under sommarperioden 21/6-14/8. Åter bokningsbart 14/8-14/11-2023.

 

Middag

*I paketet ingår middag för vuxna. Barnens middag beställs och betalas på plats. För barn upp till 12 år erbjuds en barnmeny med rätter från 95:-/person. Barn över 12 år beställer från aktuell a la carte-meny.

 

Badhuset
Badhustid bör förbokas innan ankomst, då vi har begränsat antal platser. Vid bokning av Badhusentré (när det ej ingår) kan ni köpa till detta före vid bokning av vistelse. Pris 195:- /vuxen, 95:-/barn 4-12 år.

 

Vandring med barn
Varför inte ta med barnen på ett spännande vandringsdygn? Vi har rymliga rum där hela familjen får plats och det går att anpassa vandringen så att den passar olika åldrar och energinivå. Vi har även särskilda tider i Badhuset då barn är välkomna, en varierad barnmeny i restaurangen och en barnquiz i vår app som kan bli ett roligt avslut på dagen.

 

Om Gotaleden
Gotaleden är en vandringsled bestående av 9 etapper och bjuder på totalt 7 mil av naturskön och omväxlande vandring. Leden sträcker sig från Kungsportsplatsen i Göteborg till Lilla Torget i Alingsås. Leden är dubbelriktad och du kan lätt nå de olika etapperna från pendeltågsstationer längs sträckan. Gotaleden är en njutbar vandringsled där man kan fika, äta och bo bekvämt på flera ställen samt uppleva sevärdheter. Leden passerar några mindre orter men går framför allt i skog och natur. Utmed lederna finns enklare lägerplatser och vindskydd. Gotaleden är markerad med blå ledmarkering på träd eller stolpar. Läs mer om Gotaleden samt fler vandringsleder i närheten

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  2-rätters Fabriksdeal
  Frukostbuffé
  Entré till Badhuset
  Innocent Smoothie energise

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vandringspaket Gotaleden . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod